Produkter

REPLAY webinars

DKK 115.00 (including 25% moms)

Vi laver skønne grønne Gingko Biloba blade af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY (webinaret er gennemført men kan ses igen). Incl skabeloner og materialeoversigt. For begyndere og øvede. 

DKK 139.00 (including 25% moms)

Vi laver en lægestokrose af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. Ekstra langt REPLAY af et tidligere gennemført webinar. Incl skabeloner og materialeoversigt. Læs mere om dette replay, hvor du lærer at lave Lægestokrose / crepepapirblomster. For letøvede og øvede (eller modige begyndere).


DKK 115.00 (including 25% moms)

Vi laver margueritter af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY af et tidligere gennemført webinar. Incl skabeloner og materialeoversigt. Læs mere om dette replay, hvor du lærer at lave margueritter / crepepapirblomster. For begyndere og øvede.

DKK 139.00 (including 25% moms)

"Dele til en æblegren i crepepapir REPLAY WEBINAR". Alle dele gennemgåes. Til sidst vises hvordan du samler det hele.  Du følger med, med egne materialer. REPLAY (webinaret er gennemført men kan ses igen). Incl skabeloner og materialeoversigt. For letøvede og øvede (eller modige begyndere).

DKK 109.00 (including 25% moms)

Vi laver purpursolhat af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY af et tidligere gennemført webinar. Incl skabeloner og materialeoversigt. Læs mere om dette replay, hvor du lærer at lave purpursolhat / crepepapirblomster. For begyndere og øvede.

DKK 115.00 (including 25% moms)

Vi laver sibiriske valmuer af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY af et tidligere gennemført webinar. Incl skabeloner og materialeoversigt. Læs mere om dette replay, hvor du lærer at lave sibiriske valmuer / crepepapirblomster. For begyndere og øvede. 

DKK 139.00 (including 25% moms)

Vi laver magnolia af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY af et tidligere gennemført webinar. Incl skabeloner og materialeoversigt. Læs mere om dette replay, hvor du lærer at lave magnoliablomst til at sætte på en gren / crepepapirblomster. For letøvede og øvede (og modige begyndere).

DKK 115.00 (including 25% moms)

Vi laver trompetblomster af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY af et tidligere gennemført webinar. Incl skabeloner og materialeoversigt. Læs mere om dette replay, hvor du lærer at lave trompetblomster / crepepapirblomster. For begyndere og øvede. 

DKK 125.00 (including 25% moms)

Vi laver små blå iris af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY af et tidligere gennemført webinar. Incl skabeloner og materialeoversigt. Læs mere om dette replay, hvor du lærer at lave små blå iris / crepepapirblomster. For letøvede og øvede (eller modige begyndere).

DKK 139.00 (including 25% moms)

Vi laver franske anemoner af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY af et tidligere gennemført webinar. Incl skabeloner og materialeoversigt. Læs mere om dette replay, hvor du lærer at lave franske anemoner / crepepapirblomster. For letøvede og øvede (eller modige begyndere).

DKK 139.00 (including 25% moms)

Replay af webinar "Efterårsblade i crepepapir". Inspirationswebinar der gennemgår adskillige metoder til farvning og formgivning af bladene. Kan bruges som inspiration året rundt. Du følger med, med egne materialer. Incl skabeloner og materialeoversigt. For begyndere og øvede.

DKK 139.00 (including 25% moms)

Vi laver eucalyptusgrene af crepepapir. Du følger med, med egne materialer. REPLAY (webinaret er gennemført, men kan ses igen). Incl skabeloner og materialeoversigt. For letøvede og øvede (eller modige begyndere) .